RÄTT INSIKT

GÖR KLIVET TILL ÄVENTYR

Med vetskap om erfarenhetens betydelse har uthålligheten burit mig igenom tillvarons utmaningar så här långt. Med ambitionen att avslöja hemligheter kring alltets villkor, från överlevnad till dans. Med en övertygelse som får den kära leken att villigt dela med sig. För inget är mer lysande än delade mirakel, oavsett kulturell tillhörighet, religiös tillbedjan eller individuell bildningsnivå. Min rustning består av beteendevetarkunskaper och ett tjog livs äventyr dränkta i megalomanisk ufori.

Vi lever i en samtid som kräver ett förtydligande av en stegrande geopolitisk & macro ekonomisk dramatik. Jag ser som en av mina uppgifter att mildra frustrationen såväl som att masera dom hälsosamma perspektiven mellan öronen. Garantin för utdelningen förutom min litteratur med vilken jag alltid har penslat sköra tankestråk bjuder min lekamen även på toner. Hoppet är att locka till djup kontemplation. Platsen där den inre ledaren alltid väntar på inspiration. Redo att tro.

Välkommen till mitt förtydligande av livets konst. Att styra tiden medvetet och tänja lingvistiken mot leendet. Stimulera en holistisk energi att ständigt ladda om och kasta sig över kravens spöke. Den här gången ännu smidigare och med större framgång. Ser fram emot att närmare förklara mitt jubileums paket med litteratur, ljudteater, music, konst & samtal.

/Prof.(emeritus) Carl Naeselius