Loading...

Presentation

I nära två decennier har jag levt på hög höjd. Konkret blickat ut över horisonten för att tvinga mig själv att se längre, tänka djupare & om möjligt känna ännu mer. Idag är jag tillfreds dagarna igenom, oavsett vädret. Jag tolkar det som om att jag har lyckats med min målsättning.

CARL NAESELIUS
Ända från nedsläpp har jag sökt äventyr. Oavsett om det var som liten pojke när jag tog språnget ut från höga kullen i hopp om att kunna flyga. Eller, när jag som tonåring valde att segla bräda (Järvinen) genom täta snöflingor på havet utanför natur reservatet Stendörren dagen då min mor vägrade lämna bilen i protest över mina tilltag. Livet bjuder ständigt på möjligheter att fylla rummet med glädje tillräckligt för en livstid. Det är bara att vakna upp, ta rätt beslut och ge sig i kast med drömmarna.
Min inre passion vaknar till liv först när vad som ligger för dörren förefaller närpå omöjligt att förverkliga. Planerade ideèr såväl som impulsiva bör tilläggas. Tror knappt något befäl drivit sina kamrater över Norrlandsvidderna likt undertecknad. En uppgift som kvickt fick mig att inse att militären inte var något för mig. För mycket regler, alltför förutsägbart, enkelriktat. Näh, djupt nere på havets botten känner jag mig fri. Då jag bara kan glida fram & finnas till. Och väl där omfamnad av alltets överväldigande återigen redo att berusa nyckfullheten. Den här gången så övertygande att slutligen bekvämligheten orkar ta till orda.

Den hundrade apan.!

Ett ljudäventyr där jag vandrar igenom ögruppen Isla de Cabreras som inte slutar förrän jag delger svaren på flera av livets gåtor.

Beteendeforskare &
Äventyrare

Höj volymen.!

Till slut blev suget för mycket. Jag köpte mitt första keyboard och komponerade tracket "enough waiting". Sedan den dagen för över tio år sedan har det blivit mer "rhythm & soul music" mellan penseldragen.

Musik & grafik av
en visionär

Mitt flyt.!

Mina texter riktar sig till den inre ledaren. Det väsen inom oss som känner igen sig överallt. Lyssna på ett smakprov.

litteraturen är
Poesi

INDICIUM

Indicium är ett samlat idè begrepp stöpt av mina livsbetraktelser sett utifrån hur perspektiven med hjälp av maktens organiska manipulerande av idèn i sig slutligen resulterar i att konsekvensen blir tydlig.

carl naeselius
I N D I C I U M har till uppgift att genomlysa all falsk föreställning. Medvetandegöra närvaron av den avsiktsbaserade verklighet som mänskligheten låter sig berusas av dagligen.
Indicium är ett värdegrunds baserat tankefilter som med högsta sannolikhet försöker beskriva verkligheten intill en objektiv sanning, oaktat ämnesområde.

Att skapa värdefulla perspektiv tar tid. Härutöver krävs rätt teoretisk kunskapsgrund, ett fördomsfritt sinnelag samt en god analys förmåga. Slutligen tur ifråga om läroprocessens sociala spelplan.

carl naeselius
Distanserat klargörande av utmaningens optimala framställning.

Makt är genetiskt, traditionellt & ideologiskt betingat. Uttrycket saknar moralisk, såväl som emotionell grund. Dess yttersta målsättning är att uppfylla viljans ambition.

carl naeselius
Möjligheten att påverka, förändra verklighetens riktning i skilda tidsrum & sammanhang.

Idèn är fröet till mentalt liv. Utan en idè avtar passionen. Det krävs idèer för att bygga erfarenheter, materiella drömmar såväl som personliga förändringar.

carl naeselius
Målbilder & visioner resulterade ur subjektiva föreställningar med ambition om förverkligande.

Vad försiktig med vad du önskar dig. Resultatet blir inte alltid som man tänkt sig. Perspektiven tillsammans med den makt med vilken man genomför sina idèer avgör hur konsekvensen landar. Detta är vad indicium handlar om. Att med ett sunt tankerecept skapa optimala utfall oavsett idè.

carl naeselius
Synliga likväl som emotionella utfall som ett resultat av maktfullkomligt genomförda ideèr.

LateBloomerLab

Jag växte upp med IBM`s första generation av industri datorer i början av sjuttio talet. Under skolåren opererade jag mig igenom sena nätter övervakande dessa stora kollosser. Idag bär en laptop på lika stor minneskapacitet som fulla rum av dåtidens hårddiskar stora som tvättmaskiner. Skärmar och ett sunt maskin brus är således ett måste i vardagen. I min studio skapas det ständigt. Texter, bilder, musik, poesi & lyrik. Editering är således ett måste för att ge ljudbiblioteket rättvisa. En skattkista för den nyfikne lyssnaren.

-

kreativitet

Att ständigt öppna upp sinnet gentemot det nästintill omöjliga är vad jag gör och har gjort under dom senaste fyrtio åren. Livet kan vara fantastiskt vilket jag är ett levande bevis på. Skicka iväg bollen och förbered dig på baslinjen.

tiden

Under mina år i alperna (Schweiz) lär man sig att hålla tiden. Att leva utan denna dygd fungerar inte i urverkets Paradis. Respekt är att hålla tiden. Resten blir lättare när utgångspunkten är korrekt.

Magin

Jag behöver bara titta ut ur fönstret för att bli påmind om magi. Vem ser åtta mil en molnfri dag? Ett val jag gjort medvetet för att ständigt leva i kreativitet, magi & hälsa. Att glömma handla en glödlampa när det är tre mil till affären skapar minnes förmåga.

Kärleken

Jag köpte domänen heartfrequency.com när nätet skapades från början. Mina texter utgår ifrån hjärtats puls. Hjärtat är symbolen för kärlek. Jag är en ambassadör för den kära leken med hjälpa av goda kunskaper. Smärtan bugar sig intill mitt ljus.

Ansvaret

Ansvar går hand i hand med ärlighet. Jag är helt öppen med mina färdigheter. Vilka värderigar jag står för och vad jag tar ansvar för.

Ödmjukhet

Respekt, kärlek & kreativitet stöper en sund ödmjukhet. Min nyfikenhet att anta utmaningar under ett helt liv har naturligt format en öppen attityd till det okända. Jag klär enkelt av aggressiviteten.

Lite skvaller

Du är snygg unge man, sa Britt till mig i sminket. Thanks, löd min töntiga replik.!

Britt Ekland, skådespelerska i Hollywood.

Harry Schein var en äkta äventyrare

Skicka mig boken du. Hur mycket kostar den förresten?, sa Harry Schein. 150kr svarade jag. Ok, men glöm inte att attestera den, sa han innan han la på luren. Vi fick fin kontakt. En kort tid senare var han död.

Harry Schein, Filminstitutets grundare, kändis, m.m.

Hon var snygg

Ta på dig dom här, sa jag och sträckte fram ett par enormt stora gummi beklädda öron till Jessika. Hon drog på sig dom utan tvekan och bilderna blev kult i studion. Olle Sarri var också medgörlig den dagen.

Jessika Zandèn, skådespelerska.

erbjudandewordpress blog

Bas
395 euro | Postförsändelse
Kontaktavgift tillsammans med boktitlarna Mellan fantasi & förnuft, Metanoia, en lekfull insikt & Självmål (bokpkt=totalt 3st inbundna böcker/signerade av författaren).
Premium
695 euro | Postförsändelse & digital nedladdning
Kontaktavgift med bokpaket samt tillgång till 100st låtnedladdningar av musik samt (1000st mediaplayer kod-licenser).
V.I.P
1295 euro | Postförsändelse, digital nedladdning & samtalstid
Kontakavgift,+ bokpaket,+ digital nedladdning (1500-2000st mediaplayer kod-licenser + nedladdning av 100låtar/titlar) samt 7st.separata tillfällen för coaching & rådgivande samtal.
Kvalitèts garanti, inget annat

kontakt

satellit
+41 41 552 0118
Address
Rigi Kulm 6410
Fyll i samtliga fält
Open the map
Close the map